Bine ați venit! EUROGUARD - pentru siguranța dumneavoastră.
Telefon: 0245 220 659 / 0730 098 098
ARTICOLE EUROGUARD

Categorii

Latest News

Sisteme de alarmare in caz de efractie

Servicii, 2015-04-17 12:31:15, 0 Comments

Sisteme de alarmare in caz de efractie

     

      Sistemele antiefractie sunt concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde intr-o cladire si sustrage obiecte de valoare.

     Scopul acestui sistem este de a imbunatati securitatea locurilor protejate. Modul in care va fi detectata prezenta infractorului se face in functie de elementul protejat: usi, geamuri, spatii interioare.
        Un sistem antiefractie trebuie sa contina o serie de componente astfel:

-centrala de detectie si alarmare, prevazuta cu software de operare propriu si elemente de armare/dezarmare locale;

-detectoare de prezenta pentru interior si exterior, cu posibilitatea reglarii sensibilitatii de detectie si imunitate la perturbatii electromagnetice

-detectoare de geam spart cu functie de analizare a spectrului audio si infrasunetelor; se instaleaza pentru a creste gradul de protectie perimetrala prin detectarea spargerii geamurilor de la usi sau ferestre;

-detectoare de soc cu sensibilitate de detectie reglabila;

-contacte magnetice folosite pentru protejarea usilor si ferestrelor, pot fi instalate in punctele de acces vulnerabile, asigurand o protectie perimetrala;

-tastatura ce permite armarea si dezarmarea intregului sistem, pentru comenzi speciale (armari partiale, taste cu semnificatii speciale), pentru programarea centralei, pentru afisarea starii sistemului si pentru citirea istoriei de evenimente;

-module periferice (amplificatoare, module extensie, multiplexoare, interfete);

-sisteme de avertizare audio si optice;

-elemente de alarmare la distanta (comunicator telefonic, interfata de conectare la dispeceratul de supraveghere)

-acumulatori ce mentin sistemul in functiune dupa caderea sursei principale de energie electrice in functie de consumul sistemului si de capacitatea acumulatorilor.

         Gradul de securitate si clasa de mediu impun practic configuratia optima a sistemului de alarma antiefractie. Gama de echipamente este foarte larga, de la echipamente de mica complexitate pana la echipamente industriale, echipamente ce sunt furnizate prin distribuitori autorizati.

         Casa si afacerea pot fi securizate si prin sisteme supraveghere wireless care colecteaza semnalul de asemenea de la camere fara fir. Tehnologia evolueaza in continuu in acest domeniu, dar trebuie sa fiti constienti ca inca nu se ridica la nivelul sistemelor prin fir. Aparitia camerelor video de supraveghere fara fir nu reprezinta decat inca o metoda in plus de a proteja casa. Controlul total al casei sau biroului este posibil la un pret mai mult decat rezonabil.

        Tehnologia de la sistemele de supraveghere si alarmele se integreaza astazi perfect cu telefoanele inteligente si pot trimite notificari pentru orice miscari detectate, sau in unele cazuri de kituri mai avansate fetele persoanelor care nu ar trebui sa se afle intr-un anumit loc. Tot prin intermediul unui sistem de securitate puteti trimite efectiv comenzi casei, precum aprinderea luminilor, pornirea unei centrale, etc. 

      Nu exista nici o metoda mai buna sa va stiti casa in siguranta decat cu un sistem de securitate integrat cu alarma si supraveghere.

<< Back to Blog Discuss this post

 

Comments

No comments.
 

Post a comment


You can use the following HTML tags: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image