Bine ați venit! EUROGUARD - pentru siguranța dumneavoastră.
Telefon: 0245 220 659 / 0730 098 098
ARTICOLE EUROGUARD

Categorii

Latest News

Topul Firmelor Dambovitene 2016

Euroguard, 2016-11-15 17:12:43, 0 Comments

Topul Firmelor Dambovitene 2016

   Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Dambovita a organizat a XXIII-a gală „Topul Firmelor”, la întocmirea clasamentului fiind luate în calcul 8.393 de societăţi din judeţul nostru.

  Fiecare ediţie a TOPULUI a fost un clasament obiectiv, bazat pe prelucrarea indicatorilor economico-financiari din bilanţul depus de societăţile comerciale. Rezultatul acestei prelucrari complexe este un clasament care evidentiaza competenta, valoarea si seriozitatea primelor 10 firme din principalele 50 grupe de activitate si 5 categorii de marime. 

In cadrul festivitatii de premiere, care a avut loc in data de 09 noiembrie 2016, firma Euroguard Srl s-a clasat pe LOCUL I la categoria Intreprinderi Mijlocii, in cadrul Activitatii de Protectie si garda.

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea membrilor societatii de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei din domeniul serviciilor de paza si protectie, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.

Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele pietei.

"Un mediu de afaceri sanatos si prosper reprezinta nucleul si motorul de dezvoltare al societatii, prin bunurile si serviciile oferite, locurile de munca create, contributiile la bigetul statului si la cele locale si toate avantajele directe si indirecte create", a declarat Gelu Rusescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a judetului Dambovita.

 

<< Back to Blog Discuss this post

 

Comments

No comments.
 

Post a comment


You can use the following HTML tags: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image