Bine ați venit! EUROGUARD - pentru siguranța dumneavoastră.
Telefon: 0245 220 659 / 0730 098 098
Servicii - Cursuri de calificare
Pentru toate serviciile EUROGUARD asigură, cu profesionalism, consultanță tehnică.
curs agent securitate cursuri calificare agent paza firma de paza

Cursuri de calificare in ocupatia de agent de securitate, cursuri de specializare in ocupatia de dispecer centru alarma si cursuri initiere teoretica si practica pe linie de arme si munitii.

Euroguard este una dintre cele mai cunoscute firme de paza, de pe piata de profil, pentru cursurile pe care le organizam si desfasuram cu scopul de a va oferi un personal bine instruit in domeniu. Agentii nostrii dispun de o pregatire riguroasa si adecvata, pentru efectuarea oricaror interventii. 

Euroguard detine Autorizatia reinnoita seria si nr. DB/000902/2016 pentru cursuri de calificare agenti de securitate, Autorizatia reinnoita seria si nr. DB/000958/2017 pentru cursuri de calificare dispecer centru de alarma, precum si Autorizatia reinnoita seria si nr. AC/1084/2018/MAI, pentru organizarea si desfasurarea cursului de initiere si pregatire teoretica si practica, pe linie de arme si munitii. 

Daca considerati ca aveti aptitudinile necesare pentru a dezvolta o cariera in domeniu, echipa noastra va invita sa ne contactati si sa va inscrieti la cursurile de formare agenti de securitate. Pentru a ne contacta in aceasta directie, folositi datele afisate la rubrica de contact a siteului nostru. 

Actele necesare pentru inscrierea la cursul de agent de securitate: dosar cu sina, Fisa Aptitudini Medicina Muncii- copie, test psihologic- copie, cazier judiciar- copie, copie ultimul act de studii, 2 copii carte identitate.  

Actele necesare pentru inscrierea la cursul de initiere teoretica si practica pe linie de arme si munitii sunt: copie  document de identitate, fisa medicala tip port-arma- original si copie, test psihologic -original si copie, cazier judiciar – original si copie. prezenta este obligatorie in timpul cursului.

Actele necesare pentru inscrierea la cursul de calificare dispecer centru de alarma sunt: copie  document de identitate, Copie  diploma de bacalaureat, Adeverinta medic familie- ”clinic sanatos si nu figureaza in evidente cu probleme psihice”.

Pentru o ofertă concretă, contactați-ne telefon 0245 220 659 sau pe adresa de e-mail office@euroguardsecuritate.ro sau paginile Solicitare ofertă si Contact din meniu. 

 
autorizatie
autorizatie
autorizatie
autorizatie