Bine ați venit! EUROGUARD - pentru siguranța dumneavoastră.
Telefon: 0245 220 659 / 0730 098 098
Servicii - Intervenție Rapidă
Pentru toate serviciile EUROGUARD asigură, cu profesionalism, consultanță tehnică.
interventie rapida euroguard targoviste monitorizare si interventie rapida
Intervenția rapidă vine în completarea serviciului de monitorizare, asigurând obiectivele EUROGUARD.

Departamentul de intervenţie dispune de un număr important de echipaje de intervenţie rapidă, localizate în toate orașele din județul Dâmbovița.

La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă), echipajele de intervenţie EUROGUARD acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.

EUROGUARD Targoviste pune la dispoziţia clienţilor un dispecerat de monitorizare funcţional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea agenţii de intervenţie EUROGUARD sunt special pregătiţi, dotaţi cu autoturisme pentru o deplasare rapidă, armă letală sau cu gloanţe de cauciuc, spray cu gaz lacrimogen sau paralizant, vestă antiglonţ, staţie radio emisie - recepţie, echipament corespunzător intervenţiilor.

De ce să alegeţi serviciul de monitorizare şi intervenţie rapidă oferit de EUROGUARD?

Iată cateva din motivele pentru care ar trebui să alegeți EUROGUARD:
  • EUROGUARD dispune de echipaje de intervenție ce pot acoperi întreg teritoriul județului Dâmbovița;
  • Distribuirea atentă a acestora ne permite ca intervenţia la alarmă să fie de câteva minute (5-15 min.), indiferent de zonă;
  • EUROGUARD dispune de cele mai dotate şi rapide echipaje de intervenţie;
  • Agenţii de intervenţie sunt atent selecţionaţi şi bine instruiţi; deţin atestat eliberat de politie, certificat de absolvire a cursului de calificare profesională şi avizul poliţiei pentru portarmă;
  • EUROGUARD dispune de cel mai performant dispecerat, capabil să monitorizeze non-stop un număr infinit de locaţii şi să alerteze imediat echipajele de intervenţie;
  • EUROGUARD dispune de agenți de intervenție special antrenați pentru a oferi protecție și a interveni oricând primesc această solicitare.


Agenții de securitate special alocați interventiei și monitorizării zonei vor patrula în mod regulat obiectivele pentru a putea preveni infracționalitatea, odată cu informarea dispeceratului asupra situației din teren.

Pentru o ofertă concretă, contactați-ne la telefon 0245 220 659 sau pe adresa de e-mail office@euroguardsecuritate.ro sau utilizând paginile "Solicitare ofertă" sau "Contact" din meniu.