Bine ați venit! EUROGUARD - pentru siguranța dumneavoastră.
Telefon: 0245 220 659 / 0730 098 098
ARTICOLE EUROGUARD

Categorii

Latest News

Interventie rapida in caz de alarma

Euroguard, 2015-06-15 13:40:26, 0 Comments

Interventie rapida in caz de alarma

Compania noastră dispune de o vastă experiență în domeniul prestării de servicii eficiente de pază și protecție, acționând rapid prin mijloacele necesare, pentru siguranța dumneavoastră sau a companiei dumneavoastră, la cel mai înalt standard și pentru că, pornim de la ideea că beneficiarul produselor și serviciilor oferite de compania noastră este cel mai important, angajații Euroguard sunt pregătiți pentru a satisface cu profesionalism orice cerere.

Echipajele de interventie EUROGUARD va asigura linistea si siguranta de care aveti nevoie. Societatea EUROGUARD a creat servicii personalizate atat pentru protectia dumneavoastra, a familiei dar si a afacerii dumneavoastra.

Departamentul de intervenţie dispune de un număr important de echipaje de intervenţie rapidă, localizate în toate orașele din județul Dâmbovița.

Echipajul de interventie este o legatura vitala in lantul de securitate. La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă), echipajele de intervenţie EUROGUARD acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.

EUROGUARD Targoviste pune la dispoziţia clienţilor un dispecerat de monitorizare funcţional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea agenţii de intervenţie EUROGUARD sunt special pregătiţi, dotaţi cu autoturisme puternice pentru o deplasare rapidă, armă letală sau cu gloanţe de cauciuc, spray cu gaz lacrimogen sau paralizant, vestă antiglonţ, staţie radio emisie - recepţie, echipament corespunzător intervenţiilor.

Agenții de securitate special alocați interventiei și monitorizării zonei vor patrula în mod regulat obiectivele pentru a putea preveni infracționalitatea, odată cu informarea dispeceratului asupra situației din teren.

Va asteptam sa apelati cu incredere la noi.

<< Back to Blog Discuss this post

 

Comments

No comments.
 

Post a comment


You can use the following HTML tags: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image